Επιστημονικοί Συνεργάτες

website-argyriou

Αναστάσιος Αργυρίου

SENIOR ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ MSC, PHD

Από το 1990 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ερευνητικά, στους τομείς της Βιολογίας της Αναπαραγωγής – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης. Έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές διαλέξεις ως μέλος Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Ενώσεων …

Αναστάσιος Αργυρίου

SENIOR ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΟΣ MSC, PHD

Από το 1990 μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και ερευνητικά, στους τομείς της Βιολογίας της Αναπαραγωγής – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης. Έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές διαλέξεις ως μέλος Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Ενώσεων, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κλινικών Εμβρυολόγων (Π.Ε.Κ.Ε.), πιστοποιημένο
μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας (ESHRE), καθώς και τακτικό μέλος της πρώτης θητείας της Εθνικής Ανεξάρτητης Αρχής για την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.

Συνεργάτες

Maria Malametenaki

Μαλαματενάκη Μαρία

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Από το Νοέμβριο του 2017, βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας κατέχοντας τη θέση της Υπεύθυνης Οργάνωσης και Ανάπτυξης , συντονίζοντας την ομάδα ώστε να μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της. Έτσι όλο και περισσότερες γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του ιατρού. …

Μαλαματενάκη Μαρία

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Από το Νοέμβριο του 2017, βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας κατέχοντας τη θέση της Υπεύθυνης Οργάνωσης και Ανάπτυξης , συντονίζοντας την ομάδα ώστε να μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της. Έτσι όλο και περισσότερες γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του ιατρού.
Είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το 2002 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων αποφοιτώντας με το βαθμό Άριστα από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας ». Το 1995 ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών όπου μετά από οκτώ χρόνια την κέρδισε ο χώρος της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στον οποίο διετέλεσε Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών επί δώδεκα συναπτά έτη σε μεγάλη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Karaggeli Vassiliki

Καραγγέλη Βασιλική

ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Απόφοιτος ΤΕΙ Διοίκησης & Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας

Sereveta-Maria

Καραβέλλα Ευφροσύνη

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΑΙΑ

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μαιευτικής Αθήνας και Απόφοιτη του ΕΚΠΑ του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc ‘’ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΥΗΣΗΣ ‘’. Από το 2015 έως και σήμερα εξασκεί τη μαιευτική με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

ANTA

Μπένου Άντα

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΑΙΑ

Είναι πτυχιούχος Μαία, απόφοιτος του ΤΕΙ Μαιευτικής Αθήνας. Συνέχισε την εκπαίδευση της ολοκληρώνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση της Υγείας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ως μαία έχει εργαστεί και υποστηρίξει για 14 έτη πάρα πολλές γυναίκες, στην αίθουσα τοκετών του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

drvasilopoulos-3f

Λιάμπα Μαρία

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΜΑΙΑ

Είναι πτυχιούχος , απόφοιτος του ΤΕΙ Μαιευτικής Αθήνας. Ως μαία έχει εργαστεί και υποστηρίξει για 15 έτη πάρα πολλές επίτοκες γυναίκες, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω απο 700 τοκετούς. Τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.