Το πιο προηγμένο Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα, το Institute of Life του ΙΑΣΩ εισέρχεται, για ακόμη μία φορά, στο επίκεντρο των επιστημονικών εξελίξεων μετά την ολοκλήρωση και επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Επιστημονικού Συμποσίου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση».

 

 

Προσκεκλημένοι ήταν ομιλητές διεθνούς φήμης, έγκριτοι επιστήμονες και καθηγητές, καθώς και έμπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

 

Η θεματολογία που αναπτύχθηκε εξέτασε τις τελευταίες εξελίξεις σε μια πληθώρα εξειδικευμένων θεμάτων υπογονιμότητας, από την πρόκληση ωορρηξίας έως τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Συζητήθηκαν επίσης τα επιτεύγματα, αλλά και τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων ερευνητικών προγραμμάτων τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό και η αλματώδης πρόοδος στον τομέα της Βιοτεχνολογίας.

 

 

CONTACT US

Sending
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλείσθε να προσέρχεστε στο ιατρείο του DR VASILOPOULOS τηρώντας τις οδηγίες πρόληψης του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον COVID 19, που ισχύουν για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Η χρήση μάσκας κρίνεται απαραίτητη για τους επισκέπτες στο ιατρείο.

Φορέστε μάσκα, προστατεύστε την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας.

 

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?